Fun Fix

Fun Fix

My Dog 2017

UtställningPosted by Susan Danielsson Fri, November 25, 2016 16:12:10
Nu är det på det viset att 2017 kommer börja på ett alldeles jättehärligt sätt. Även om jag inte är en utställningsmänniska ut i fingerspetsarna så visst är det kul att träffa så många fina hundar, vänliga människor, vänner och så få visa sina hundar.

Caroline, som har Fixas bror Hrapp, och jag ska tillbringa två dagar på My Dog utställningen i början på januari. Vi ska bo på hotell med all lyx som det innebär. tänk om de har badkar? Blotta tanken gör mig lycklig. Inte för att jag hann bada förra gången vi hade vår Göteborgsutställningshelg men ändå. Jag ska ställa ut Fixa, inte för att hon behöver, hon är ju redan champion men hon tycker att det är rätt kul och så vill hon ju träffa sina valpar. Axa ska ställas ut för första gången och i mina ögon är hon jättefin på alla sätt och vis. Ska bli roligt att höra om domaren delar min åsikt i frågan. Caroline tar bara med sig Skorpan, allmänt känd som Skorpsmulevargen, storebror Hrapp får bli hemma vilket jag i och för sig inte tror han har något emot.

Och nu till det riktigt, riktigt roliga och det är att ett helg gäng av Fixa och Rockys valpar kommer! Närmare bestämt så kommer Dixie, Xena, Axel och Trixa. Vilka underbara dagar vi kommer ha, så mycket snack och glädje som kommer räcka länge, riktigt länge.

Fram tills utställningen tränar Axa på att ställa upp fint och röra sig snyggt i koppel. Det senare känns som en utmaning eftersom vi aldrig har koppel till vardags. Men det går sakta men säkert åt rätt håll.

Tänkte lägga in en fin bild på Fixa när hon ställs ut men jag hittade ingen. Denna bilden är på Fixa och Hrapp när vi var på utställning i Danmark 2015 och Fixa blev Dansk vinnare och Dansk utställningschampion. Hm, måste nog se till att någon har kamera med sig till My Dog för jag är ju inte mycket att lita på när det gäller att fotografera.

/Susan

  • Comments(0)//blogg.funfix.se/#post38