Fun Fix

Fun Fix

Finaste framgångarna

UtställningPosted by Susan Danielsson Wed, April 26, 2017 09:27:46
Känslan när det går bra för ens barn eller ens valpar är så härlig, det bubblar i magen, pirrar i kroppen och det är helt omöjligt att inte ta några glädjeskutt och låta skrattet höras lång väg.

På den nationella utställningen i Västerås skördade Therese och Trixa fina framgångar. Första utställningen i juniorklass belönas hon med ett Excellent och ett CK. Blir bästa tik och slutar som BIM.

Motståndaren i kampen om BIR var Lenas fina Inlame´s Brother Moon och den här dagen drog han det längsta stråt och tog hem BIR-titeln. Som om inte det var nog placerade han sig även i gruppfinalen, tredjeplatsen la han beslag på och i min värld är det stort, riktigt stort. Konkurrensen i utställningsringarna är stor i dag, det är massor av fina hundar med proffsiga handlers så jag gratulerar både Lena och Theres till era fina framgångar med era fantastiska hundar.

Här är Trixas fina kritik, läs och njut för det gör jag.

Som uppfödare är det ju alldeles speciellt härligt när en av ens valpar når framgångar oavsett vad det gäller för gren eller aktivitet. Man blir så där extra glad för att valpägarna engagerar sig och jobbar med sin hund och för mig är det lika fint att gå en kurs som att vinna en tävling.

Men just nu njuter vi av X-kullens första utställnings-CERT som Fun Fix Trixie aka Trixa belönades med på utställningen i Västerås.

/Susan

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.